Star Wars: Mesék 14.

2015. május 28. 10:07 - SirMouke

swt14-fc.jpgMa befejezésre kerül a Mesék 14. száma, hiszen a Mitológia című történettel ez a füzet is teljes! A történet két testvér harcáról szól amit, Qui-Gon Jinn Mester mesél el nekünk.

A füzetben található történetek:
- Apokalipszis Endoron
- A császári bíróság
- A rémület áradata
- Csibészek
- A tanítás
- Csempész bajok
- Mitológia (ÚJ)

A Császári bíróság történetét a HálóZsák készítette, de benne van a teljes füzetbe, csak úgy, mint a bónusz oldal!

Az elmúlt pár napban nem lehetett letölteni szinte semmit az oldalról. Ez annak tudható be, hogy a box.com megvonja a letöltést egy bizonyos letöltött adatmennyiség után. Ezért mindent átpakolok MEGA tárhelyre, remélem ott több szerencsénk lesz. Ez azzal jár, hogy a bejegyzések alján található letöltés gombok, mint legutóbb is, lehet elavulnak, így megkérek mindenkit, használja a Képregények menüpontot ha régebbi füzeteket szeretne letölteni. A fennakadásért elnézést kérünk!

letoltes3.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr437430644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2015.05.29. 20:01:09

Minden link cserélve, tesztelve. Azért, ha van valami hiba, írjatok! :D

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2015.05.31. 21:54:24

Köszönet a teljes füzetért. Azt már el is felejtettem, hogy a bíróságos történet ebben a számban volt, a bónusz oldal meg elborult volt, mint mindig. Jinn mester történetéről meg csak annyit, hogy ebből is látszik, a szerelem öl, butít és nyomorba dönt (tetszőleges sorrendben).
süti beállítások módosítása