Star Wars: Mesék 9.

2018. július 19. 08:12 - SirMouke

swt9-fc.jpgNa szevasztok, na szevasztok! Pár lelkesítő levél kellett hozzá, hogy folytassam az oldalt. Ezúton is köszönöm mindenkinek. Egy biztos volt mindig is, hogy a Tervezett képregények menüpont alatt lévő képregények kiadásra kerülnek. Hogy utána mi lesz... még nem tudom. Nem hajtom magam, elhagyjuk az egyhetes megjelenéseket. Sajnos én sem már a főiskolán lógatom a lábam. Ha bárminemű fordítási vagy beírási vágyat érzel magadban ne habozz írni ide vagy Facebook oldalunkra!

Ezt megünnepelve egy laza bemelegítő füzet kerül kiadásra. A Mesék 9. mindössze 2 új rövid történetet tartalmaz, mivel a nagyobbik részét már a Semic lefordította, így egy felújított verzió került a kiadványba.

A füzetben található történetek:
- Feltámadás (ÚJ!)
- A gyűlölet nyalókához vezet
- A Lázadó Négyes (ÚJ!)

Star Wars Tales 9.
letoltes3.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr814122657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása