Star Wars: Látnokok

2015. június 03. 08:51 - SirMouke

mygeeto_burnssss.jpgSorozatban a harmadik hosszabb számot fejezzük be! Befejezésre került a Star Wars: Látnokok könyv! Megéri letölteni a teljes kiadványt, hiszen rengeteg Concept Art és képregény található, a majdnem 140 oldalas kiadványban! A Jedik hajnala sorozat a vizsgaidőszak után folytatódik, de természetesen a megszokott ütemben, 6 naponta, egy rövid, új képregény kerül ki.

A füzetben található számok:
- Régi sebek
- Naboo művésze (ÚJ)
- Wat tambor és a kutatás a szent szemű albínó küklopsz után (ÚJ)
- Sithisis (ÚJ)
- Körülárkolva
- A negyedik parancs (ÚJ)
- Prototípusok
- Birodalmi toborzás (ÚJ)
- Az erdő mélye
- Celestia Galactica Photografica (ÚJ)
- A forradalom szemei (ÚJ)

Star Wars Látnokok
letoltes3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr757455884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2015.06.07. 22:43:21

Köszönet ezért a művészeti utazásért. Olyan volt az egész, mintha Muszorgszkij Egy kiállítás képei című művét képregényre vitték volna és Star Wars-osították volna (de hülye kifejezés). És végre volt kreditoldal is (na jó, csak gonoszkodom). Egy biztos, le a kalappal, gratula.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2015.06.08. 21:53:30

@Skiyoker: A nagyobb volumenű füzeteknél, pl TPB, ott bent szoktam hagyni a kreditoldalt. A sima füzeteknél vagy a Meséknél viszont nincs kedvem velük bajlódni. Maximum a borítóra az írót és a rajzolót felírom, ez a minimum.
süti beállítások módosítása