Star Wars: Az elveszett Sith törzs - Spirál 5. + TPB

2016. február 05. 08:12 - SirMouke

spiral5.pngUtolsó számához ért Az elveszett Sith törzs: Spirál sorozatunk. Spinner kijut a csillagok közé, közben Dreypa Nagyúr szétszedi odalent a környéket. Köszönjük a munkáját és a végtelen türelmét PAVideoStudio-nak! Szokásos módon, az ötödik szám mellé elkészült a TPB változat is!

Sajnos nem maradt több Régi Köztársaság vagy még korábbi történet. A Jedi Históriák és a KotOR  sorozat a HálóZsák foglalásában vannak, ezért mi befejeztük ezt az időszakot. Így másik kedvenc korszakomba, a Birodalom fénykorába lépünk át.

Star Wars: Lost tribe of the Sith: Spiral 5. + TPB

Spirál 5. TPB
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr578353680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2016.02.07. 14:21:54

Köszönet a Spirál befejezéséért. Spinner ritka nagy csirkefogó, elmehetne csempésznek. Igazam volt tényleg nem maradt sokminden a rombolás után. Van egy olyan érzésem, hogy tervbe volt véve a folytatás, csak aztán mégsem jött össze.

Egyébként a HZs foglalja a Jedi vs Sithet meg a Knight Errant-ot is? Csak mert az időszakhoz passzolna és egyik sem lett befejezve.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2016.02.07. 18:51:10

A Jedi vs Sith-et elkértem a Jedi Rendtől, de utólag kiderült,hogy már kész van csak nem vették észre. A Kóbor lovag nem igazán jött be, így azt nem zargattam. A KotOR tetszett anno, remélem hamarosan befejezi azt a HZs, ők a mesterei a hosszú sorozatoknak.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2016.02.08. 15:51:31

Ez fura, tudtommal a Jedi vs Sith hat részes, de a Jedi Rend-re csak kettő került ki, szóval szerintem valami itt nem kerek. A Kóbor Lovagot meg megértem, a képi világa tényleg néhol kicsit fura.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2016.02.08. 16:07:07

Igen, ezért is kértem el, hogy befejezhessük. Elküldték a nyersanyagot és mikor megnyitottam kiderült, hogy már készen vannak. Ők sem vették észre. :D Ezért mondtam nekik, hogy tegyék ki ők, nem lopunk mi be semmit. Úgyhogy tőlük kérd el a maradék részt. :D
süti beállítások módosítása