Star Wars: Az elveszett Sith törzs - Spirál 3.

2016. január 12. 08:12 - SirMouke

spiri3.pngÜdv mindenkinek! Egy mérföldkőhöz értünk, hiszen ma két éves az oldal! Mivel is ünnepelhetnénk ezt meg, ha nem egy új Spirál résszel! Köszönjük mindenkinek a támogatást, próbáljuk folytatni, amit elkezdtük.

Jövő héten jön Leia hercegnő és a Mesék 11. teljes száma, valamint hó végén egy meglepetéssel készülünk. A segítséget ez alakalommal is köszönjük PAVideoStudio-nak!

Star Wars: Lost Tribe of the Sith: Spiral 3.

letoltes3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr888260862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PAVideoStudio · https://www.youtube.com/user/PAVideoStudio 2016.01.13. 00:45:55

Írtam PM-et a másik oldalon, de szólok itt is, hogy biztosan kapj róla értesítést, mert az én e-mail-es postafiókomba nem jön egy ideje üzenet, hogy a másik oldalon Pm-et kaptam vkitől.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2016.01.17. 13:48:07

Köszönet a Spirál eddigi részeiért. Kemény dió lesz Dreypát megállítani. Van egy olyan érzésem, hogy a végén nem sokminden fog maradni a törzsből.
süti beállítások módosítása