Star Wars: Az elveszett Sith törzs - Spirál 1.

2015. október 21. 08:12 - SirMouke

sprial1.pngKis késéssel, de elkészült legújabb sorozatunk első száma. A történet az itthon is kiadott könyv után játszódik. (A cím a könyv szerint lett fordítva, személy szerint én a Sith-ek elveszett törzsét adtam volna neki.)

letoltes3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr808008071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PAVideoStudio · https://www.youtube.com/user/PAVideoStudio 2015.10.23. 16:04:25

Nagyon örülök, hogy elkezded lefordítani, egész érdekes dolgoknak nézünk elébe. Viszont lenne pár tanácsom: a neveket ne fordítsd le. Forgó maradjon Spinner, és Marok Nagyúr pedig Hilts Nagyúr, tovább nem tudom, hogy a 11. oldalon becsúszott-e egy plusz E betű a "keshiriek" szóba, de a regényben a fordító végig keshirik alakban írta a keshiri faj többesszámát.

A regényt amúgy olvastad?

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2015.10.23. 18:53:34

Sajnos még nem volt alkalmam elolvasni a regényt.
A neveken sokat gondolkoztam, hogy lefordítsam-e, még sose kellett olyan neveket, amik jelentettek is valamit. Tanácsodra átírom majd őket.
Az "E" pedig hiba, kösz az észrevételt! :D
(jövő héten kijavítom majd ezeket)
süti beállítások módosítása