Star Wars: Nomád 4.

2015. július 21. 08:33 - SirMouke

szarfoszlany.pngIlyen sem volt még! Dupla számmal végeztünk, igaz csak egy Nomád történettel bővült a lefordított képregényeink listája. A befejező, negyedik fejezettel, teljes lett Darca Nyl története, illetve a Mesék 24. is. (A Mesék 24. holnap lesz elérhető teljes füzetként+szerkesztői oldallal.)

Mivel végeztünk a Nomád sorozattal, ahogy ígértem, befejezésre kerül A jedik hajnala! A köztes részek között viszont nem Mesék történetek lesznek. Helyette a Velünk a játékok sorozat. Már nincs sok belőle!

A kérdőív nyár végéig még kitölthető!

Star Wars: Nomád 4.
letoltes3.jpg

Star Wars: Nomád TPB
letoltes3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr437616692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2015.07.27. 09:10:51

Köszönet a Nomád befejezéséért. Nem gondoltam volna, hogy Darca nem jedi, bár szerintem a jedi lét lényegére azért rájött. Kár, hogy nem lett folytatása, de lehet, hogy jobb is így.
süti beállítások módosítása