Star Wars: Teli meglepetéssel

2015. július 15. 08:38 - SirMouke

fullofsuprise.pngLustaságom végett nem a Mesék 21. befejező története következik, hanem egy rövid, négy füzetből álló sorozat első része, amit a Hasbro rendelt be, még régen a Dark Horse-tól.

Obi-Wan és Jango Fett küzdenek meg az űrben, hasonlóan a Klónok támadása filmből.

Elnézést a minőségért. Ez volt a legjobb, amit találtam a neten. Ezt se mertem további oldalakra vágni. Ha valaki belebotlana egy ennél jobb, esetleg egy digitális verzióba, kérem jelezze. Ezt felújítom, a többi részt pedig azzal csinálom.

Tudom utálják az emberek, de az oldal javítása, fejlesztése érdekében szeretnélek megkérni titeket az alábbi, rövid kérdőív kitöltésére. Iránymutatás lenne számunkra, merre menjen tovább az oldal, hol a hiba, miket javítsunk, erősítsünk.

letoltes3.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr307618644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2015.07.19. 14:32:11

Hááát! Erre mondják, hogy nem egy nagy eresztés (mint általában a promóanyagok), és nem a képi minőségre gondoltam. Talán a folytatás jobb lesz.
süti beállítások módosítása