Star Wars: A Birodalom ügynöke - Vasfogyatkozás 2.

2018. szeptember 15. 08:12 - SirMouke

agent222.jpgKicsit előbb kiszivárgott ez a rész, mint akartam. Cross Ügynök fontos információkat szerez, ám ennek ára van. Máris menekülőre kell fognia.

A teljes Mesék 10. számhoz már csak egyetlen történet hiányzik! Ezzel várunk titeket legközelebb!

Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 2.
letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: A Birodalom ügynöke - Vasfogyatkozás 1.

2018. augusztus 28. 08:12 - SirMouke

agent111.jpgAmíg vártok a Kísértetbörtön befejező részére, új sorozat indul a Darth Vader számok mellett! Jahan Cross, egy birodalmi titkos ügynök. Remek felüdülés a sok fénykard és Jedi/Sith viszály között. Régóta szerettem volna belekezdeni a sorozatba, hisz történetileg egyedi, mégis meg van benne az SW feeling.

Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 1.
letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Mesék 9.

2018. július 19. 08:12 - SirMouke

swt9-fc.jpgNa szevasztok, na szevasztok! Pár lelkesítő levél kellett hozzá, hogy folytassam az oldalt. Ezúton is köszönöm mindenkinek. Egy biztos volt mindig is, hogy a Tervezett képregények menüpont alatt lévő képregények kiadásra kerülnek. Hogy utána mi lesz... még nem tudom. Nem hajtom magam, elhagyjuk az egyhetes megjelenéseket. Sajnos én sem már a főiskolán lógatom a lábam. Ha bárminemű fordítási vagy beírási vágyat érzel magadban ne habozz írni ide vagy Facebook oldalunkra!

Ezt megünnepelve egy laza bemelegítő füzet kerül kiadásra. A Mesék 9. mindössze 2 új rövid történetet tartalmaz, mivel a nagyobbik részét már a Semic lefordította, így egy felújított verzió került a kiadványba.

A füzetben található történetek:
- Feltámadás (ÚJ!)
- A gyűlölet nyalókához vezet
- A Lázadó Négyes (ÚJ!)

Star Wars Tales 9.
letoltes3.jpg

 

Szólj hozzá!