Star Wars: Mesék 10.

2018. október 05. 08:12 - SirMouke

swt10-fc.jpgKicsit megkéstem lakásfelújítás miatt, de egy újabb Mesék füzetet végeztünk ki, szám szerint a 10. részt! Az új történetben megtudjuk, hogyan is jutott be Lando Jabba őrei közé! Ugyan akkor megtalálhatjátok benne A Rohamosztagos című történetet is, amit a Newgen Comics már korábban kiadott.

A füzetben található történetek:
- A rohamosztagos
- Skreej (ÚJ!)
- Névtelen
- Egy megvetett wookie
- Szabad memória

Star Wars Tales 10.letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: A Birodalom ügynöke - Vasfogyatkozás 1.

2018. augusztus 28. 08:12 - SirMouke

agent111.jpgAmíg vártok a Kísértetbörtön befejező részére, új sorozat indul a Darth Vader számok mellett! Jahan Cross, egy birodalmi titkos ügynök. Remek felüdülés a sok fénykard és Jedi/Sith viszály között. Régóta szerettem volna belekezdeni a sorozatba, hisz történetileg egyedi, mégis meg van benne az SW feeling.

Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 1.
letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Mesék 9.

2018. július 19. 08:12 - SirMouke

swt9-fc.jpgNa szevasztok, na szevasztok! Pár lelkesítő levél kellett hozzá, hogy folytassam az oldalt. Ezúton is köszönöm mindenkinek. Egy biztos volt mindig is, hogy a Tervezett képregények menüpont alatt lévő képregények kiadásra kerülnek. Hogy utána mi lesz... még nem tudom. Nem hajtom magam, elhagyjuk az egyhetes megjelenéseket. Sajnos én sem már a főiskolán lógatom a lábam. Ha bárminemű fordítási vagy beírási vágyat érzel magadban ne habozz írni ide vagy Facebook oldalunkra!

Ezt megünnepelve egy laza bemelegítő füzet kerül kiadásra. A Mesék 9. mindössze 2 új rövid történetet tartalmaz, mivel a nagyobbik részét már a Semic lefordította, így egy felújított verzió került a kiadványba.

A füzetben található történetek:
- Feltámadás (ÚJ!)
- A gyűlölet nyalókához vezet
- A Lázadó Négyes (ÚJ!)

Star Wars Tales 9.
letoltes3.jpg

 

Szólj hozzá!