Star Wars: A Birodalom ügynöke - Vasfogyatkozás 5. + TPB

2020. szeptember 07. 11:20 - SirMouke

agent15.jpgBefejező részéhez érkeztünk Jahan Cross küldetésének. Ezzel együtt, szokás szerint a TPB verzió is elkészült, azoknak, akik egyben szeretnék elolvasni ezt az izgalmas képregényt.

Ne féljetek, Cross ügynök még egy sorozat erejéig visszatér! 

Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 5.letoltes3.jpgStar Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse TPBletoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Darth Vader és a Kísértetbörtön 5. + TPB

2019. január 19. 08:12 - SirMouke

gp555.jpgDarth Vader utolsó Kísértetbörtön számában, nem meglepő módon visszaszerzi a hatalmat a Császárnak és közben elhozza a sorozat TPB gyűjteményét is!

A fordítást köszönjétek ezúttal is Steve-nek! Akik pedig még több Vader kalandra vágynak ne keseregjenek, hiszen folytatjuk, vagyis elkezdjük az új sorozatot! Legközelebb azonban Jahan Cross ügynök érkezik!

Star Wars: Darth Vader and the Ghost Prison 5.letoltes3.jpg

Star Wars: Darth Vader and the Ghost Prison TPBletoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Mesék 10.

2018. október 05. 08:12 - SirMouke

swt10-fc.jpgKicsit megkéstem lakásfelújítás miatt, de egy újabb Mesék füzetet végeztünk ki, szám szerint a 10. részt! Az új történetben megtudjuk, hogyan is jutott be Lando Jabba őrei közé! Ugyan akkor megtalálhatjátok benne A Rohamosztagos című történetet is, amit a Newgen Comics már korábban kiadott.

A füzetben található történetek:
- A rohamosztagos
- Skreej (ÚJ!)
- Névtelen
- Egy megvetett wookie
- Szabad memória

Star Wars Tales 10.letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: A Birodalom ügynöke - Vasfogyatkozás 1.

2018. augusztus 28. 08:12 - SirMouke

agent111.jpgAmíg vártok a Kísértetbörtön befejező részére, új sorozat indul a Darth Vader számok mellett! Jahan Cross, egy birodalmi titkos ügynök. Remek felüdülés a sok fénykard és Jedi/Sith viszály között. Régóta szerettem volna belekezdeni a sorozatba, hisz történetileg egyedi, mégis meg van benne az SW feeling.

Star Wars: Agent of the Empire: Iron Eclipse 1.
letoltes3.jpg

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása