Star Wars: A Jedik Hajnala: Lanoree Brock, Je'daii Őrszem kalandjai

2015. augusztus 12. 08:12 - SirMouke

lanoree_brock_eruption.jpgAki nem tudná, a Jedik Hajnala képregény sorozathoz készült egy előzménykönyv Into the Void címen. Reméljük egyszer kézbe vehetjük a lefordított könyvet, így teljes lesz a sorozat itthon. Ehhez a könyvhöz, az író által, egy rövid történet is tartozik. Ha már a fő vonalunk a Jedik Hajnala, úgy éreztem nekünk kell lefordítani ezt is.

Két nap múlva, a szokásos módon, Mesék rész!

 

letoltes3.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr537698226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2015.08.16. 13:45:02

Gondolom ez most a könyv felvezetéseként szolgált. Ez most azt jelentené, hogy megcsináljátok a könyvet is, mert az nem kis meló lenne. Megjegyzem én harapnék rá.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2015.08.22. 20:34:39

Igazából, ez a könyv után játszódik. A könyvet nem szeretnénk lefordítani, maradunk a képregényeknél, csak ezt a rövid szöveget (plusz még egyet ami van), nem fogja senki sem kezelésbe venni.
A könyvet meghagyjuk a Szukitsnak. Mintha láttam volna valahol, hogy tervbe van náluk, bár nem tudom mi lesz belőle miután mindent kidobtak a kukába és Non-Canon lett...
süti beállítások módosítása