Star Wars: Mesék 19.

2017. október 15. 08:12 - SirMouke

swt19-fc.jpgEleget húztam az időt, ideje befejezni a Mesék 19. számát, egy jó kis klónháborús sztorival, de nem is mi lennénk, ha nem az Erő sötét oldaláról hoznánk a sztorikat. Legközelebb a Csontkeresztek sorozat befejező részével jövünk!

A füzetben található történetek:
- Összeomló, új birodalmak
- Egyetlen katonai hadjáratban sem becsülhető alá az alapos felderítés jelentősége
- Látható sötétség (ÚJ!)
- A lázadó klub
- Az elveszett fénykard
- Út a nagy ismeretlenbe
- A történetmesélő

Star Wars Tales 19.

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Luke Skywalker utazása

2017. október 03. 08:12 - SirMouke

lukeksywalkabout.pngA mai rész egy Dark Horse Comics különkiadásból való, rövid egyszámos. Luke és barátja bizonyítani akarnak, hogy nem olyan kisgyerekek, mint amilyennek látszanak, ám útjuk során problémákba ütköznek.

A rész egyébként megjelent színes kiadásban is a Luke Skywalker, Last Hope for the Galaxy gyűjteményben, ám sajnos normális minőségben nem találtam sehol, így maradtam a fekete fehérnél. Aki mégis szembetalálkozna vele kérjük jelezze.

Luke Skywalker's Walkabout

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Csontkeresztek 1.

2017. szeptember 27. 08:12 - SirMouke

crosssbonesss1.pngAhogy ígértük, belekezdünk Nym három részes kalandjába! Egy kalózcsata közepébe csöppenünk, ahol a Kereskedelmi Szövetség is nagy szerepet kap.

Bocs a késésért, igyekszem befejezni a belekezdett történeteket. A Facebook csoportunkba már írtam, a jövőben a Mesék 19-20. száma befejezésre kerül, valamint egy új sorozat is kezdetét veszi! Kitartás!

Star Wars: Crossbones 1.

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Egycellás

2017. szeptember 14. 08:12 - SirMouke

singlecell.pngMielőtt befejeznénk a Mesék 19. számot, az új sorozat felvezetőjeként a Mesék 7. számának egyik részével folytatjuk.

Akik játszottak a Starfighter játékokkal (én nem), azoknak ismerős lehet Nym és kalózcsapata. A következő hetekben őket követhetjük nyomon!

A történetet jelenleg a Csontkeresztek oldalon lehet elérni!

Star Wars Tales 7. Single Cell

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Összeomló, új birodalmak

2017. augusztus 15. 08:12 - SirMouke

collapsingnewempire.pngA Mesék 19. következő történetében Luke, Han és Leia egy idegen bolygó különös nézeteit valló emberrel kerülnek összeütközésbe.

A Mesék 19. és 20-dik száma után újra elkezdjük a hosszabb számok publikálását. Legyetek türelemmel! Addig is, ha szeretnétek segíteni munkánkat beírással vagy fordítással írjatok kommentbe vagy Facebook-on nekünk!

Star Wars Tales 19. Collapsing New Empires

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: Mesék Volume 4.

2017. augusztus 08. 08:12 - SirMouke

swtv4-fc.jpgAhogy ígértem elkészült a Mesék Volume 4. mely a 13-14-15-16-os számokat foglalja magában, 21 rövid történettel.

A kötet készítése során észrevettem, hogy a Mesék 15. számból kimaradt a Hullócsillag történet, így aki szereti lementve is tárolni a képregényeket, kérem töltsék le újra. Minden felbukkanó linket elvileg kijavítottam.

Star Wars Tales Volume 4.

letoltes3.jpg

1 komment

Star Wars: Mesék 16.

2017. augusztus 07. 08:12 - SirMouke

swtales16-ashleywood.jpgEgy rég lefordításra váró Mesék rész kerül most ki, mely Han és Chewie Kessel futamáról rántja le a leplet. Vizuálisan eléggé eltérő a klasszikus képregényektől, ezért is ódzkodtam belevágni, viszont elég jó darab!

Természetesen így elkészült a Mesék 16. szám is, vele együtt a bónusz oldal és a holnapi nap folyamán kikerül a Mesék Vol 4. is!

A füzetben található történetek:
- A másik Én

- A legjobb szülinap
- Egy hosszú, nehéz nap
- A Kessel futam (ÚJ!)
- Ebédszünet
- A sötétség szíve

Star Wars Tales 16.

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!

Star Wars: A történetmesélő

2017. július 27. 08:12 - SirMouke

storyteller.pngA Mesék 19. füzet következő darabja A történetmesélő, ahol C-3PO kap egy kisebb szerepet. Időrendbe egyenlőre 70 ABY-hoz illeszteném, de mivel nem vagyok jártas a Legacy Era-ban javaslatokat szívesen fogadunk!

Készülőben a szám többi része, a Mesék Vol4. és a következő Darth Vader sorozat első darabja. Ha lassan is, de jönnek!

Star Wars Tales 19. Storyteller

letoltes3.jpg

Szólj hozzá!