Star Wars: Aurra éneke + Info!

2016. augusztus 10. 10:49 - SirMouke

star_wars_omnibus_rise_of_the_sith-122.jpg   Páran már érdeklődtek, hogy miért nem jelentkezett az oldal új tartalommal. Ennek több oka is van, nagyon részletesen nem megyek bele, de körülbelül le is fedi az okát az egésznek.

   Az első ok, és számomra ez a lényegesebb, hogy teljesen szétbarmolták az egész Star Wars jelenséget számomra. Az, hogy az eddigi kánont teljesen eltörölték nekem érthetetlen, bár valószínűleg pénzbevételi oka van. Persze, tele volt lukakkal, ellentmondásokkal, de ha akarták volna, befoltozzák, X-Y könyvet/játékot/képregényt vesznek csak ki. Őszintén, még egy darab új-kánon képregényt vagy könyvet nem olvastam és nem is szándékozom.

   A "A klónok háborúja" animációs sorozatot a mai napig nem tudtam végignézni, annyira fos az egész. Ehhez társul még a "Rebels", a másik értékelhetetlenül szar animációs sorozat, ami alulmúlja, az előbb már említett, klónháborús majomkodást. A film nem volt rossz, bár többet vártam. Összefoglalva, mióta a Disney-nél vannak a jogok, megcsappant az érdeklődésem a franchise iránt.

   A másik ok, hogy az időm nem engedte, hogy annyi időt fordítsak a képregényekre, hogy az a megszokott 6 napos megjelenési ritmust tartsa. Az oldallal történő dolgok 95%-át én csinálom, ez lefedi a fordítást, a beírást, az oldal szerkesztését. Egyedül elég húzós és már én is belefáradtam. Ha valaki figyelte a honosítók neveit, nagyon ritkán fordult elő egy-egy új név. Ha valaki betársulna fordítónak, esetleg beírónak szívesen továbbvinném az oldalt, nem akarom, hogy megálljon ez a dolog. Egész füzetekre már nem igen jutna időm, de a Mesék részt fordítanám én, valamint a beírásokat is megcsinálnám.

   Összefoglalva, felőlem bekaphatja az új kánon. Aki pedig segítené az oldalt, bármilyen formában, jelezze itt vagy a Faceboob-on. Minden segítséget szívesen elfogadunk.

Végezetül itt egy már régóta kész képregény. Remélem nem ez lesz az utolsó.

Star Wars: Aurra's song

letoltes3.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr1010115732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2016.08.21. 15:08:18

Szia! Jó látni, hogy nem adtad fel és visszatértél. Kánonilag teljesen egyet értek veled, olyannyira, hogy az Ébredő Erőt még mindig nem volt szívem/bátorságom megnézni. Az egészből csak a Pinball FX2-s asztalokkal foglalkoztam, azokkal se sokáig.

Egyébként tapasztalatból tudom, milyen frankó lehet egymagad csinálni az oldalt. Az előbbiek miatt segíteni nem igazán tudok, de hidd el, jobb mondjuk kéthetente egy képregénnyel operálni, mint teljesen leállni. Nitro is pl. akkor frissít, amikor van kész anyag, szóval szerintem nem muszáj egy kőbe vésett frissítési renddel dolgozni.

Ami Aurra történetét illeti, jó volt. Ügyes volt a csavar a végén. Gondolom ez is egy Mesék rész volt, legalább is a hosszából ítélve.

Remélem, minden rendbe jön és jódarabig maradsz még. Addig is kitartást.

Carlos Forester 2016.09.12. 19:11:35

Üdv!

Én tudnék segíteni beírni és fordítani is.

SirMouke · http://coruscantcomics.blog.hu/ 2016.09.13. 08:50:26

Hello! Írj a Facebook oldalunkra, a részleteket megbeszéljük! :D
süti beállítások módosítása