Star Wars: A másik Én

2016. február 11. 08:12 - SirMouke

otherr.pngNe tévesszen meg senkit, ez a nő a képen Leia Organa-Solo. Egy kis folytatólagosság felfedezhető e történet és a Leia hercegnő naplója között. Azoknak, akik a Mesék 16. befejező történetére várnak, el kell, hogy szomorítsam őket, a Kessel futamhoz eddig még nem volt ingerem leülni lefordítani. Sajnos nem rajzolt képregény, inkább a filmből összevágott montázs, ami köré írtak egy sztorit. Természetesen az is elkészül a közeljövőben. Jövő héten jön az új sorozatunk, A Birodalom ügynöke!

Star Wars Tales 16. The other

letoltes3.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://coruscantcomics.blog.hu/api/trackback/id/tr528362928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skiyoker · http://punkomics.blogspot.hu 2016.02.14. 14:17:40

Köszönet az újabb meséért. Leia tényleg nehezen felismerhető, de szerintem a történet képi világával semmi baj. Érdekes ez az "Erő-gát" dolog, de Leia talán még így is inkább a kisebbik rosszat választotta. Ez a kézírásos betűtípus már jobb volt, szerintem érdemes lenne legközelebb is ezt használni.
süti beállítások módosítása